Botiga

  • Oli d'oliva de varietats com l'Arbequina, l'Empeltre i l’autòctona Rojal, que es caracteritza per ser fresca, complexa i equilibrada al mateix temps. Caixa de 3 unitats de botelles de 5lts d'oli d'oliva a 103.50€, 34.50€ la botella.
  • Oli d'oliva de varietats com l'Arbequina, l'Empeltre i l’autòctona Rojal, que es caracteritza per ser fresca, complexa i equilibrada al mateix temps. Caixa de 6 unitats de botelles de 2lts d'oli d'oliva a 96€, 16€ la botella.
  • Oli d'oliva de varietats com l'Arbequina, l'Empeltre i l’autòctona Rojal, que es caracteritza per ser fresca, complexa i equilibrada al mateix temps. Caixa de 6 unitats de botelles de 0,5lts d'oli d'oliva, a 45.60€, 7.60€ la botella.
  • Us oferim un vi blanc jove i fresc que destaca per l’aroma que desprèn i per una entrada en boca suau i certa acidesa. Un vi fàcil de beure a copes o per acompanyar aperitius i plats frescos.  
  • Us oferim un vi negre jove, suau i lleuger, molt afruitat i llaminer pels records a fruits rojos que desprèn. Un vi fàcil de beure a copes, i també acompanyant un bon embotit i pa amb tomàquet amb bona companyia.    
  • Elaborem aquest vi monovarietal de garnatxa negra amb un color rosat pàl·lid que destaca per un aroma i gust molt llépol i afruitat. Un vi fàcil de beure a copes o per acompanyar aperitius i plats frescos.    
  • És el vi que ens lliga amb els nostres iaios i pares, ells van començar a elaborar-lo als anys cinquanta i l’han conservat fins avui. L’embotellem amb el nom PQT en honor al cognom Poquet per reconèixer-los la feina feta i fer-los un homenatge.
  • Representa la recuperació del tradicional vimblanc de Vinebre, un vi naturalment dolç elaborat amb raïm macabeu deixat a sol i serena durant deu-quinze dies que ens permet obtenir un most molt dolç i concentrat, que fermenta molt lentament fins a uns nou-deu graus d’alcohol i que després passa per un procés de criança per solera fins a arribar a l’embotellament. De color ambre i amb molta llàgrima. És un vi molt aromàtic on predomina la pansa, els orellons, les figues seques i un delicat toc torrat de la criança. En boca té una entrada dolça i untuosa confirmant els aromes de fruita pansificada. És un vi llarg i golós, amb una bona acidesa que li aporta un final equilibrat. Marida amb fruits secs i postres de xocolata negra, i ens encanta acompanyant formatges i foie.
Ves a dalt